Friday, December 19, 2008

Hambik kau

"hey fucking freshly graduate engineer..stop talking...u annoy me....u dun have enuf money so shut up..her father have. he earn the money to make his family feels happy. let him be. u are nobody. u r not his menantu. or even his daughter fiancee. let her father make her feel happy. stop this nonsense. and shut the fucking hell up. ok?"

Ini-lah. Ini yang buat aku malas nak blogging.

Time kaseh la ye kasi komen.




Sial.

7 comments:

.layla tumaisuri. said...

*errkkk*
sapekah? die bagi komen katne?
huhu..~

Mighty Jacksparrow said...

biasa-lah, kita minta tolong komen, dia tolong tendang. hidup.

hanis said...

uit...
emosi...
ko punyer tempat ada dry dock tak???
ke ko nak pinjam dry dock mmhe?
pegi lar jerit sekali...
pasti ko lega...
gagaga~

It4Ch1 said...

bodo punye komen orang tu. tapi upside die, kau tau la dia baca blog kau hari2.

kira kau dah influence dia sampai nak bagi komen macam tu kan?

-pandang yang positif saja

Mighty Jacksparrow said...

Hanis: takde la hanis...hanis..takde ke keje kosong kat mmhe tu..aku nk keje sana balik la..jd commercial bidder pun jadi la..uh

Muspa: Itulah. kau memang idola.

hanis said...

ader. mehlah join...
bleh kita main dam sama2 dimasa terluang (masa takde tender)

Mighty Jacksparrow said...

baekla. nnt la tgk mcm mana. dengar Gumusut Kakap dah start. Rindu pulak nak pegi drydock. takpun makan kat marine conversion.

apa post ade ye? biar aku berkira-kira dulu.