Followers

Mighty Jacksparrow is an Earth-based sub-intergalactic blogger who enjoys writing and in the same time entertaining his ever-amusing will-kill-to-read fans with sensationally hilarious and at times dramatic musings. This blog offers endless ideas and results; they might be charming most of the times but could be offending in some others. Therefore, it is always noble to remind that if you enjoy the pieces, carry on reading, but if they upset you, do quietly leave like the evening breeze and not like exploding diarrhea, which exactly what you will look like if you ever lose it on me. Enjoy! :D

Wednesday, January 21, 2009

Zahirah Yang Nakal

Saya telah dikenakan oleh Cik Zahirah Lesung Pipit yang sekarang belajar di Bangalore, India.



TAG 1

7 Ciri Perempuan Idaman Saya

  • Hidung lurus mancung, bermuka ketat, gigi yang putih bersusun dan berkulit putih mulus
  • Lebih muda
  • Smart, intelligent jugak
  • Sabar dan loyal jugak
  • Independent but partially still dependent to me. Otherwise aku jadi useless. Mana boleh!
  • Tak kisah sangat (bukan tak kisah langsung) aku kerja sampai lewat malam dan hisap rokok macam bakar rumah
  • very warm personality and worth the relationship


7 Perempuan yang pernah saya minati

  • cikgu matematik sekolah rendah ( x minat dah kat dia sebab dia kawen time darjah 2)
  • budak sebelah meja yang duduk sama-sama dari tingkatan 1 sampai 3 ( x minat dah sebab tak tau ada kat mana sekarang)
  • kakak jual waffle kat Giant (pun dah lenyap)
  • bos member masa internship. chun ok. (dah kawen. sigh)
  • budak pompuan jumpa masa perkhemahan tentera di Terendak dulu (sekarang jadi army intelligence. nak mampus?)
  • kakak kedai kek kat KL (tiba2 ada cincin dekat jari lepas sebulan)
  • junior kat UTP (em..dia ni slow sikit. Pentium 1 agaknya)


7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang diminati

  • rasa macam power. ha ha ha
  • anxious. sekejap cek seluar. sekejap betulkan kolar. sekejap lap muka. sekejap bersihkan shoulder.
  • tenang beb. rilek je.
  • terasa jadi the alpha dog pun ada
  • tiba-tiba terasa energetic walaupun baru habis jogging 3 kilometer
  • terasa macam jadi Napoleon pun ada sikit-sikit
  • takut. sebab selalu kena cubit.


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama orang yang tersayang

  • Mekah-Madinah-Kaherah-Kabul
  • 3-days-2-nights Star Cruise vacation
  • Gunung Kinabalu-Genting-Fraser
  • Long journey Train trip
  • London
  • Sipadan-Perhentian-Kapas-Tioman

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin dihadiahkan buat orang tersayang

  • cincin belah rotan sepasang, cincin batu 2 pasang
  • kereta comel molek buat dia pakai jalan-jalan
  • sehelai evening dress warna krim
  • skuter warna pink
  • piggyback ride
  • kaseh sayang~~
  • baby. boleh tak? hee

7 Lagu yang anda nyanyikan untuk orang tersayang

  • Ben Harper - Waiting On An Angel (done)
  • Peterpan - Tak Bisakah (done)
  • The Script - The Man Who Can't Be Moved (err..tunggu dulu)
  • Eric Clapton - Tears In Heaven (blom)
  • Flop Poppy - Cinta (done)
  • Krisdayanti - Menghitung Hari (done)
  • Son By Four - A Puro Dolor (blom)

TAG 2
1. Take a recent CUTE photo of yourself.
2. Don't change anything, edit or whatever.
3. Post that photo.
4. Post this instructions with the photo.
5. Tag 10 people to do this.


Gambar nak pergi symposium postgraduate

Saya tag semua di dalam list blog saya. That includes you, Tun Mahathir! Ha ha ha x)

6 comments:

hanis said...

i skip bley?

Mighty Jacksparrow said...

ne ley.

mInImOy said...

i've done this! so im counted out.

paan terjatuh lagi. said...

aku da buat

IRA said...

ehhh! kenape suke senyum tak nampak gigi?

Mighty Jacksparrow said...

moy: mane bukti? hee

A'an: kau memang selamanya hensem

IRA: kata nak gamba chomel? kalau senyum nampak gigi nanti tak chomel da :D