Followers

Mighty Jacksparrow is an Earth-based sub-intergalactic blogger who enjoys writing and in the same time entertaining his ever-amusing will-kill-to-read fans with sensationally hilarious and at times dramatic musings. This blog offers endless ideas and results; they might be charming most of the times but could be offending in some others. Therefore, it is always noble to remind that if you enjoy the pieces, carry on reading, but if they upset you, do quietly leave like the evening breeze and not like exploding diarrhea, which exactly what you will look like if you ever lose it on me. Enjoy! :D

Wednesday, January 25, 2012

Project Awesome!



Hello everyone :D

Okay. A quick update. I was thinking about making a large collage of pictures of people holding up a piece of paper in which written on it "I'm Awesome!". So I asked my followers in Twitter and some of them gave positive answers. So I'm just gonna jot down some details about it here and let's make it real this time! :D



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



Project Awesome! - What is it? / Apa Itu Project Awesome?
Project Awesome! is a project where I will collect photos of people holding a piece of paper with "I'm Awesome!" written on it and turn them into a large collage. The collage will be posted here in the blog. 

Project Awesome adalah satu projek di mana gambar-gambar peserta projek ini akan dikumpulkan menjadi satu kolaj besar dan akan dipaparkan di blog ini. Peserta haruslah memegang sehelai kertas yang tertulis "I'm Awesome!" di atasnya.



Awesome! Why 'Project Awesome!'? / Kenapa Project Awesome?
Project Awesome is designated for unity and self esteem. We always look at other people and wish we could be them and in the same time it was our own self that we keep forgetting. We forget that we are awesome in our own way, never mind what other people say. So why not we make a still memory out of it? Why not be confident in ourselves and shout it out loud, "I'm Awesome!"?

Project Awesome adalah untuk perpaduan dan menambahkan rasa keyakinan diri. Kita selalu melihat kepada orang lain dan berharap agar kita menjadi seperti mereka, dan tanpa kita sedari kita telah melupakan diri kita sendiri. Kita lupa yang kita juga Awesome dalam gaya dan cara kita sendiri tanpa. Tak kisahlah apa pun orang kata kan? Jadi mengapa tidak kita yakin pada diri sendiri dan kata pada mereka, "I'm Awesome!"?



Sure! Who Can Participate? / Cantik! Siapa Boleh Masuk?
ALL OF YOU! This project is profit free and my intention is to collect as many photos as possible and form them into a collage in which I will show to the world that these people are the ones who know just how awesome they are. Anybody with a camera and internet connection can participate :D

SEMUA PUN BOLEH! Projek ini adalah percuma dan bukan untuk wang ringgit. Tujuannya adalah untuk mengumpulkan seberapa banyak gambar untuk kita tunjukkan kepada dunia mereka-mereka yang yakin kepada diri sendiri dan percaya kepada harga diri masing-masing dan berani berkata kepada dunia, "I'm Awesome!". Asalkan ada kamera dan liputan internet, anda layak!



Alright! So What Do We Do? / Terbaik! So Apa Nak Buat Ni?
Simple! First, write "I'm Awesome!" on a piece of paper, take a picture of yourself and send it to me! You can either:- 
1. Email me at nazmizaidi [at] yahoo [dot] com
2. Twitpic them and mention me, @M_Jacksparrow in Twitter
3. Tag me in your picture in Facebook
 Take the best picture you can! Be creative! Be decorative! Be happy! Be awesome! This is the best thing - You can send me as many pictures as you want! 

Senang saja! Tulis "I'm Aweesome!" atas kertas kosong, pegang dan ambil gambar sendiri, dan hantar pada saya! Cara menghantar adalah melalui salah satu cara berikut: 
1. Emel ke nazmizaidi [at] yahoo [dot] com
2. Twitpic dan mensi nama saya, @M_Jacksparrow di Twitter
3. Tag saya pada gambar tersebut di Facebook 
Ambil gambar secantik dan sekreatif mana yang anda mau! Tunjuk yang anda sememangnya awesome! Dan ada lagi - anda boleh hantar seberapa banyak gambar yang anda suka!



Seriously Awesome, Bro! Any Rules? / Gila terbaik bro. Ada syarat tak?
Of course! In order to make this game a fun and clean one, there has to be some rules. The rules are:

1. The pic has to be from head to waist so that your face will be visibly clear in the collage. Don't be shy!
2. Make sure the writing is visible too! Refer to the pic below!
3. As long as there are (a) your face and (b) an A4/A3 size paper with "I'm Awesome" on it, you're up for the game!
4. You HAVE to let others know too! More participants, the better!
5. The pics have to reach me BEFORE 12.00am on 1st of February 2012.  Then onward, I can start making the collage! :D

Mestilah! Untuk menjamin kebaikan projek ini, kenalah ada syarat sedikit! Syarat-syaratnya:

1. Gambar mestilah dari kepala ke pinggang. Jangan mengada-ngada nak malu. Kata awesome kan?
2. Pastikan tulisan "I'm Awesome!" adalah jelas. Lihat contoh gambar di bawah.
3. Asalkan ada (2) muka anda dan (b) kertas bersaiz A4/A3 bertulis "I'm Awesome!", anda layak masuk!
4. Anda KENA bagitau orang lain! Lagi ramai, lagi bagus!
5. Gambar anda perlu sampai pada saya SEBELUM 12.00am 1hb Februari 2012. Lepas tu saya dah nak cantumkan jadi kolaj! :D


Thanks people! Let's make this one an awesome one!


* * *


Template: I'm Awesome!


No comments: